22 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM PKK Duhok'ta katliam yaptı! Şeytanın avukatları! HDP ve Diyarbakır Barosu Türkiye'yi suçladı..

PKK Duhok'ta katliam yaptı! Şeytanın avukatları! HDP ve Diyarbakır Barosu Türkiye'yi suçladı..

Terör örgütü PKK tarafından Irak'ın Duhok kentine düzenlenen saldırıda sivil halk zarar gördü. Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ve teröristlerin avukatlığına soyunan Diyarbakır Barosu ise katliamı Türkiye'ye yıkmaya çalışarak TSK'yı hedef aldı.

Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar sonucunda dağılma noktasına gelen terör örgütü PKK, içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak için yalan ve dezenformasyona başvurmayı sürdürüyor.
Terör örgütü, Irak'ın Duhok kentinde masum sivilleri hedef alırken, örgüt yanlısı basın organları da saldırıyı Türk ordusuna yıkmaya çalıştı. Yapılan yayınlarla Iraklılar, Türkiye'ye karşı kışkırtıldı.
Bu kışkırtmalara terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ve teröristlerin avukatlığına soyunan Diyarbakır Barosu da dahil oldu.
HDP YİNE TERÖRİSTİN SÖZCÜSÜ
HDP'nin yaptığı skandal açıklamada, ''TSK'nın Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin Zaxo kentine bağlı turistik alanlarından Perex köyüne yönelik gerçekleştirdiği bombardıman sonucu içinde çocuk ve kadınların da olduğu Arap ve Kürt sivillerin yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda yaralı olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Tarihe ikinci Roboski katliamı olarak geçecek olan bu katliamdan iktidar siyasi ve hukuki olarak sorumludur. Bu katliam aynı zamanda başka bir ülkenin egemenlik alanına da saldırı anlamına gelmektedir.'' ifadelerini kulandı.

Şeytanın avukatları! PKK Duhok'ta katliam yaptı! HDP ve Diyarbakır Barosu Türkiye'yi suçladı...

PKK'NIN AVUKATLIĞINA SOYUNDULAR
Diyarbakır Barosu sosyal medya hesabından 'Kürdistan Federe Bölgesinin Zaho ilçesinde TSK'nın bombardımanıyla, içlerinde çocukların da olduğu siviller hayatını kaybetmiştir. Roboski'de olduğu gibi söz konusu Kürtler olunca insancıl hukuk değersizleşiyor. Yaşamını yitirenlerin ailelerine ve Kürdistan'a başsağlığı diliyoruz' açıklamasını yaptı.

Şeytanın avukatları! PKK Duhok'ta katliam yaptı! HDP ve Diyarbakır Barosu Türkiye'yi suçladı...

Sözde 'Ermeni Soykırımı' iddialarını da kabul etmişlerdi
Baro daha önce de 'Büyük felaketin acısını paylaşıyoruz' başlığı altında 24 Nisan'da yayımladıkları bildiriyle sözde 'Ermeni Soykırımı' iddialarını kabul etmiş Türkiye'yi hedef almıştı.

Şeytanın avukatları! PKK Duhok'ta katliam yaptı! HDP ve Diyarbakır Barosu Türkiye'yi suçladı...

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *