Son Vakit Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda baş yazarı olan Gazeteci Ferhat Aydoğan “İnadına birlikte bağımsız güçlü Türkiye” ve yaklaşık son 2 senedir yoğun ve sistematik olarak Cumhur İttifakı'na saldırılar gerçekleşiyor diyerek kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi;

Bu saldırılar artık medya ve büyük ifşaatlar dönemi olarak adlandırılıyor. Bu dönemin arkasında ise Anglosakson aklını görmekteyiz ve bu aklın ülkemizdeki yansımasını ise FETÖ olarak yaşamaya devam ederken, bugün sosyal medyada paylaşılan resim gündem oldu.

FETÖ/PDY terör örgütü ve PKK her geçen gün sosyal medyada ve yazılı görsel medyada sosyal mühendislik yönetemleri ile yeni kurgular ve senaryoları milletin aklına yalan algıları çakmaya çalışırken, Cumhur ittifakı'nda ise özellikle Süleyman Soylu ve Ülkücü Lider Devlet Bahçeli'yi hedef tahtasına koydular. Gerek suç çetelerinin iftiralarını gerek ise devletin içerisine sızmış çetelerin, Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu’nun arasını açmak için elinden gelen beyin yıkama çalışmalarına devem ediyor. 

Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştu, Süleyman Soylu artık eskisi gibi Devlet Bahçeli'den ve partisinden destek bulamıyor söylentilerine bugünlerde tokat gibi bir cevap geldi. 

Süleyman Soylu "Milletimizin bir gurur gününe, bir muştusuna, Rize Havalimanı'nın açılışına, Ankara'dan Rize'ye Sn. büyüğümüz MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi, Celal Adan Bey ve arkadaşlarımızla gidiyoruz" dedi ve şu görseli paylaştı. 

Devletin en başarılı kadroları, tam takım olarak Rize Havalimanının açılışında yerini aldı. PKK,FETÖ/PDY ve bütün hainlere inat! İnadına birlikte bağımsız güçlü Türkiye pozuna imza attılar…

Ferhat Aydoğan

Editör: Haber Merkezi