Rusya liderinin açıklaması, dünya basınında da ses getirirken, Bu kadar da olmaz dedirten sözler Putin'in gaz için Türkiye önerisinden  Nevşin Mengü rahatsız oldu.

Avrupa'da gaz sıkıntısı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den çok önemli bir açıklama geldi. Putin, Avrupa'ya gaz sevkiyatı için Türkiye'de büyük bir dağıtım merkezi kurulabileceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı'nın açıklaması, Nevşin Mengü'yü rahatsız etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Mengü, "Putin Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için maşallah AKP il başkanı gibi çalışıyor" yorumunda bulundu.

Putin'in bu açıklaması tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, Nevşin Mengü'nün attığı tweet tepki çekti.

Millevekili Alpay Özalan "Zihniyete bakar mısınız? Nevşin Mengü, muhalefetin özetidir. Karşımızda muhalefet değil Türkiye'ye sinsice düşmanlık yapmak için bir araya gelmiş bir avuç çapsız var"

Tuğçe Kazaz "Nevşin Mengü, bugünkü dünyayı biraz okuyan Putin'in söylemine katılacaktır. Ayrıca bu ülkenin lideri koca Rusya'nın liderini bile kendi il başkanı gibi kullanıyorsa asıl sorulması gereken; böyle bir lidere sahipken siz ne diye kendinizi Batı'nın kuklası gibi kullandırtıyorsunuz?"

Editör: Haber Merkezi