RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Oynadığınız tarafsızlık oyununa artık bu millet inanmıyor. Size ve tehditlerinize de kulak asacak değiliz. Haddinizi bilin. Kanunların gereğini yapmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar da moderatörlüğünü yaptığı programda çirkin sözlerle kinini kusan Sedef Kabaş'ı skandal sözlerle savundu. Dündar, yine bir başka TELE 1 yayınında yaptığı açıklamada, "Gün gelir keser döner sap döner. Bunun hesabı sorulur" tehditlerini savurdu.

Başkan Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına ağır hakaretler eden sözde gazeteci Sedef Kabaş'ı tehditler savurarak savunan Uğur Dündar'a RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den çok sert tepki geldi. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Oynadığınız tarafsızlık oyununa artık bu millet inanmıyor. Size ve tehditlerinize de kulak asacak değiliz. Haddinizi bilin. Kanunların gereğini yapmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.Uğur Dündar'ın bu skandal tehditleri sonrası RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den çok net bir cevap geldi.

Şahin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Sözcü yazarı Uğur Dündar'a "Uğur Bey had bilmeyen, ahlâk sınırlarını zorlayan biri varsa bu videoda kim olduğu çok açık! Oynadığınız tarafsızlık oyununa artık bu millet inanmıyor. Size ve tehditlerinize de kulak asacak değiliz. Haddinizi bilin. Kanunların gereğini yapmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz" ifadeleriyle cevap verdi.