Mehmet Şeker, Yeni Şafak'ta "Liderlerden vatandaşlara tavsiyeler" başlığıyla yayımlanan yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Sivil plakalı araçla gitti. Görüşme yarım saat kadar sürdü. Ne konuştuklarını kimse bilmiyor. Bazı gazetecilerin ‘kulis bilgileri’ diyerek tahminlerini yazdığını gördük" ifadesini kullandı.

"İşin aslı öyle değil… Gerçekler sadece burada.

Ne Se dört yüz, ne Fe otuz beş, ne Yüksek Askerî Şûra, ne Doğu Akdeniz, ne Fetö, ne Suriyelilerin durumu, ne de sınır ötesi operasyonlar…

Son derece güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin Çayyolu’ndaki evini merak etmiş. Bir ev hediyesi götürmüş. (Kaynaklarımız, hediyenin ne olduğunu söylemedi.) Ve şu sıralarda vatandaşların en çok ilgilendiği konular üzerine konuşmuşlar.

Kurban’da ne keseceksiniz? Ortak dana hissesine girelim mi? İçtiğimiz şu kahvenin yapımı sırasında cezveyi karıştırırken, kaşık saat yönünde mi çevriliyor, yoksa aksi yönde mi? gibi konular geçildikten sonra esas mevzu açılmış.

Malûm, vatandaşlar çoğunlukla yaz boyunca tatile çıkıyor. Bazıları tatili bayram sonuna bırakıp birleştiriyor. Tecrübeli olanlar az değil ama acemilik çekenler var. Onlara ne gibi tavsiyelerde bulunalım diye konuştuklarını haber aldık.

Editör: Haber Merkezi