FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik davası bugün sonuçlandı. Mahkeme heyetinin açıkladığı karara göre, 3 büyüklerde ve çeşitli takımlarda forma giyen eski futbolcular hapis cezasına çarptırıldı. Bu davayı haber yapan Show TV, sadece Galatasaray'ın ismini zikrederek tepki topladı. Sosyal medyada show TV'ye boykot şeklindeki konu binlerce tweet aldı

Galatasaray taraftarı, Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de yayınlanan FETÖ haberi nedeniyle Ece Üner'i ve kanalı '#ShowTvBoykot' etiketiyle protesto etmeye başladı. Yaşanan protesto sonrası Ece Üner'den özür açıklaması geldi.

Gerçek Gündem'in haberine göre;Galatasaray taraftarı, Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de FETÖ zanlısı futbolcularla ilgili yer alan haberde Galatasaray'ın adının geçmesinden ancak Fenerbahçe'nin adının hiç anılmamasından rahatsız oldu.

Ece Üner'in sunduğu haberde ceza alan futbolcular için, ''eski Milli futbolcular'' ve ''futbolcular'' kullanılırken, daha önce FETÖ ile adı anılan eski futbolculardan ise Galatasaraylı futbolcular diye söz edilmesi Galatasaray taraftarını çıldırttı.

Galatasaray taraftarı Twitter'da #ShowTvBoykot etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

ECE ÜNER ÖZÜR DİLEDİ!

Ece Üner gelen tepkiler üzerine Twitter'dan, ''Sehven giren haber için mensubu olmaktan gurur duyduğum Galatasaray camiasından özür dilerim. Yapılan editoryal hatada bir dahlim yoktur. Haber içeriğinde yapılan hata yarın düzeltilecektir!'' açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi