Sınır kapılarının açılmasıyla birçok mülteci geçiş için sınıra akın etmiş, birçok çocuk bölgede yardıma muhtaç şekilde kalmıştı. Sosyal medya üzerinden bu duruma parmak basan ve yardım çağrısında bulunan Levent’e tepkiler yükseldi.

Tepkilere yanıt verdi

“Biz küçük çocuklara su götürdük, bunu yapmazsam insan olamayacağımı düşünüyorum, biz böyleyiz” şeklinde tepki verenlere yanıt veren Levent, sınırdaki çocuklara su ve mama desteği gönderilmesi için Ahbap isimli sosyal yardım kuruluşuna çağrıda bulundu. Gelen tepkilere yanıt veren Levent “ Twitin altı a-politik soslu Türkiye gerçeği. ‘Çocuksa çocuk ölürse ölsün bize ne?’ diyenle, gücü güçsüze yetenlerdir. Öteden beri Suriyeliller konusunda yazdıklarım ortada. O ayrı bu ayrı. Ama çocuklara su götürüyorlar diye Ahbap’lara sitem etmeyin lütfen bağışlayın bizi” şeklinde paylaşımda bulundu.

Söylemleri siyasi olduğu için sildi

"Bebeklerin ırkı milleti olmaz diyerek" bir başka paylaşımda bulunan Levent, söylemlerinin politik ifadeler barındırmasından ötürü paylaşımını sildi ve oluşan kirlilik nedeniyle son gönderisini silerek bir video paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi