Özel günler için çeşitli reklam kampanyaları yapan şirketler, 29 Ekim öncesinde de duygu dolu reklam filmleriyle gündeme oturdu. Telekomünikasyon'dan savunma sanayiye... Seramik sektöründen tekstile kadar birçok şirketin çektiği reklam videoları izleyicide büyük etki yarattı. 

TURKCELL

29 Ekim'in tatil değil bayram olduğuna dikkatm çekmek isteyen Turkcell'in paylaştığı reklam filmi bu yılın en iyileri arasında yer aldı. Usta tiyatrocu ve seslendirmen Ali Poyrazoğlu'nun sesiyle anlatılan reklam, sosyal medyada birçok tarafından paylaşıldı

YURTBAY SERAMİK

#CumhuriyeteİyiBak sloganıyla reklam filmini paylaşan Yurtbay seramik ise umut dolu mesajını videonun tamamında Türkiye'ye sundu. Köklü seramik şirketi 45 saniyelik reklam filmiyle seyirciden tam not almayı başardı

SOCAR 

2019 yılında çekilmiş 29 Ekim reklam filmleri içerisinde en uzunu olan Socar, Türkiye ve Azerbaycan'ın müşterek değerlerinden ve Kurtuluş Savaşı'nda omuz omuza savaşan askerleri vurguladı. 3 dakikadan fazla süren reklam filmi adeta film tadında bir tecrübe sundu. 

SABANCI HOLDİNG

Türkiye'nin tüm bölgelerinden manzaralar sunan bir reklam videosu hazırlayan Sabancı Holding, "Ayrı Gayrı Yok Bizde" mottosuyla binlerce kişinin beğendiği ve paylaşım yaptığı muhteşem bir işe imza attı.

FNSS SAVUNMA SİSTEMLERİ

Türkiye'nin son yıllarda göğsünü kabartan teknolojik sistemlere sahip olmasında başı çeken FNSS Savunma Sistemleri, 29 Ekim için çektiği video ile büyük beğeni topladı. Şirket çalışanlarının yer aldığı reklamda Mozart'ın Türk Marşı kullanıldı.