Türk gazeteci, haber sunucusu ve köşe yazarı Fatih Altaylı geçtiğimiz gün Habertürk’te yayınlanan Spor Saati adlı programa konuk oldu. Hande Sarıoğlu’nun sunduğu, Emin Çağlar ve Serkan Reçber’in yorumlarıyla ilerleyen programda moderatör Sarıoğlu’nun sorduğu soru sonucu Fatih Altaylı yayını terk etti.

BEN KİMSENİN FORMASINA BAKMAM

Trabzonspor Galatasaray maçının ardından çok konuşulan hakem kararları üzerine konuşan Fatih Altaylı Ömer Bayram’ın sert müdahalesi sonucu gördüğü sarı kartı doğru bulduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Sarıoğlu “Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsa yorumunuz ne olurdu?” diye soru yöneltince stüdyo karıştı ve tartışma yaşandı. Altaylı sorulan soruda kasıt aradığını belirterek “Ben kimsenin formasına bakmam, Galatasaray’ı kayırdığımı söylüyorsun! Yaptığın ahlaksızlık ve saygısızlık” demesinin ardından kendisini yanlış anladığını söyleyen Sarıoğlu yine de Atlaylı’nın stüdyoyu terk etmesini engelleyemedi.

HAKARET KABUL EDİYORUM

Ortamı sakinleştirmeye çalışan Sarıoğlu'na "Bu soruyu hakaret kabul ediyorum! Senden sakinleşme dersi alacak değilim! Siz konuşun, ben gidiyorum" diyen Altaylı yayını terk etti. Rejiden gelen reklam arası önerisini geri çeviren Hande Sarıoğlu, aynı soru üzerinden diğer konuklarla programa devam etti. 

Editör: Haber Merkezi