CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Açıkca Programı'na konuk oldu ve Barış Pehlivan'ın sorularını cevapladı. Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'de siyaset yapmış eski bir bakanın telefonlarını dinletti. Başarır diğer bir iddiasında ise milletvekili olduğu halde kendisinin de telefonlarının dinlendiğini öne sürdü.

Başarır'ın isim vermeden "Soylu, ofisini dinledi" diyerek kastettiği tanıma uyan, hem genel başkanlık hem bakanlık yapmış AK Partili isimlerinde Binali Yıldırım ve Ahmet Davutoğlu'ndan birisi olduğu konuşuluyor.

ODASI DİNLENEN AK PARTİLİ BAŞKAN KİM?

Barış Pehlivan'ın 'partisi için de korku da varmış kendisine karşı. Partisinin içinde de birilerini korkutuyor olabilir mi?' demesi üzerine Başarır "Efendim en önemli isimlerden birinin eskiden genel başkanlık yapmış birisinin ofisini dinlediği iddia ediliyor bu adamın... En önemli adamlardan birisi, eski bir bakan, ismini söylemiyorum kendisinin, genel başkanlık yapmış birisini ofisini dinlediği söyleniyor. Süleyman Soylu böyle bir adam..." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi