İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,  kar sorununa dair konuştu.

A Haber’in Sebep Sonuç programında Melih Altınok’a konuk olan Tevfik Göksu, İBB’nin kurumsal kapasitesinin yok edildiğini belirtti.

İBB’nin İstanbul’da tartışmalara sebep olan kontrolsüz çalışmalarının sonrasında açıklamalarda bulunan Göksu, eski başkan Kadir Topbaş’ın faaliyetlerinden bahsetti.

“KARLA MÜCADELE İÇİN MOSKOVA’DA EĞİTİME GİDENLERİN HEPSİ TASFİYE EDİLDİ”

Kışla mücadele için Topbaş’ın çalışanları yurt dışına eğitime yolladığını duyuran Göksu, “Bakın rahmetli Kadir Ağabey bu karla mücadele için ne yapmıştı biliyor musunuz? Büyükşehir Belesiyesi’nin ilgili birimlerinden elemanları seçti.

Moskova’ya eğitime gönderdi. Moskova’ya eğitime gidenlerle telefonla konuştum. Hepsi tasfiye edildi biliyorsunuz.” şeklinde konuştu.

"Bütün o hafıza, bertaraf oldu gitti"

CHP'nin, kendilerinden olmayana kullanılacak bir araç olarak baktığına dikkat çeken Göksu, "CHP'nin temel zihniyeti ötekileştiricidir. Kendi rozetini taşımıyorsanız ağzınızla kuş da tutsanız, kurumsal kapasiteniz ya da bireysel kapasiteniz ne kadar nitelikli olursa olsun siz CHP'linin gözünde kullanılacak bir araçsınız. Bütün o hafıza, bertaraf oldu gitti.dedi.

Editör: Haber Merkezi