Dünyanın en büyük hava yolu şirketlerinden THY’nin resmi sitesinde unutulan eşyalarla ilgili çıkan iddialara yönelik açıklamada yayımlandı.

İTİBAR ETMEYİN

Son günlerde yoğun bir gündem geçiren THY’de bir başka kriz daha gündeme geldi. Nijerya uçuşlarının durdurulmasıyla ilgili çıkan karar, uçakta alkole sınır getirilmesi gibi müşterilerin şirketle ilgili algısını değiştirebilecek haberlerden sonra. THY’den “unutulan eşyaların satışa çıkarılması” iddialarına yalanlama geldi.

KİŞİLERİN ŞİRKETLE BİR ALAKASI YOK

Türk Hava Yolları, müşterilerin unuttuğu eşyaların satışa çıkarıldığını gösteren mesajlar alan kişilere uyarı niteliğinde açıklama yayımladı. Bu mesajlara ait profillerin tespit edildiğini belirten açıklamada “Bahse konu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur” şeklinde ifadeler kullanıldı. “Uçaklarımızda unutulan eşyalar hakkında” başlığıyla yayımlanan açıklamada uçakta unutulan çeşitli telefon ve değerli eşyaların ucuza hızlıca satıldığını gösteren mesajların asılsız olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi