İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mason tarikatına mensup başkanı Tunç Soyer, Selçuk ilçesine yapılacak 50 yataklı hastaneden rahatsız oldu. İhalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek hastanenin kurulacağı yere kamyonlar gönderen Soyer, araziyi moloz ve çöplerle kaplattı. 

Selçuk halkına büyük fayda sağlayacak hastaneyi niçin istemediği bilinmiyor. Devletin vatandaşa hizmet götürmesine engel olamayınca mafyatik yöntemlere sarılan İyonya sevdalısı, İzmir halkına hizmet amaçlı kullanılması gereken kamyonları Selçuk'ta hastane yapımına mani olmak için seferber etti. 

Çarpıcı gelişmeyi AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kamyonların hastane yapılacak araziye moloz dökme görüntülerini paylaşan Kaya, şunları yazdı:

"Selçuk Devlet Hastanesi yapım ihalesi 25 Ekim'de yapılıyor. İstemezükçü CHP'li büyükşehir belediyesini telaş almış, hastane yapacağımız alana moloz ve çöp dökmeye başlamışlar. Yıllardır engellemek için her şeyi yaptılar, hâlâ vazgeçmiyorlar. Güzel olan her şeye düşmanlar!" 

TAMAMLANDIĞINDA BÖYLE OLACAK

Tunç Soyer, Sağlık Bakanlığı'nın Selçuk'a yaptıracağı 50 yataklı hastaneyi neden istemediğini henüz açıklamış değil. Selçuk'un CHP'li belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de hastane krizine ilişkin bir açıklama yapmadı. 

Editör: Haber Merkezi