Sosyal medyada paylaşılmasının ardından viral olan Ankaralı Hasan’ın durumu için valilik seferber olmuştu. Tüm ülkenin yüreğini burkan Hasan geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçirildi.

ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİSİ GÖRECEK

Sosyal medyada yayılan videoda “1.5 senedir dışarıda yaşıyorum. Param genelde olmuyor fakat olursa otelde kalıyorum. Allah’a çok şükür haftada bir param oluyor onunla da otelde kalıyorum” şeklinde konuşan Hasan için Ankara Valisi Vasip Şahin “Kendisiyle yakında ilgileniyoruz” açıklamasını yapmıştı. Ankara Valiliğinin Hasan’ın ihtiyaçlarını karşılamasından sonra Hasan M. geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçti. Yapılan tahlil ve tenkitlerin ardından alkol ve uyuşturucu bağımlılığı fark edilen Hasan M. Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezine sevk edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İstanbul Valiliği, Ankaralı Hasan’ın videosunun gündeme oturmasından sonra sokakta yaşayan insanlarla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde 485 bakıma muhtaç vatandaşı tespit eden valilik, yapılan basın açıklamasında “485 vatandaşımızın bakım, iaşe ve barınma hizmeti alması sağlanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi