Sevgili dostlar, sosyal medyada görmüşsünüzdür Mükremin Gezgin adında bir trans birey şuan en çok konuşulan konulardan biri. Halk tepkili, herkes gibi ben de tepkiliyim!

Yanlış anlamayın, Mükremin isimli şahsın trans olmasına değil tepkim ya da öfkem. Ortada bir bebek var bebek! Bu ülkenin geleceği, geleceğimiz! Bu nasıl bir kepazeliktir yahu?

Olayı bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. Mükremin Gezgin adında trans olduğunu belirten bir şahıs, sosyal medya fenomeni. Bu şahıs, sosyal medyada aylardır hamile olduğunu iddia ediyor. Evet yanlış duymadınız hamile olduğunu iddia ediyor. Şaka da değil, bunu ciddi ciddi söylüyor. 

Dün ise İstanbul'da bir hastanede bu şahıs çekim yapıyor. Doğuma giriyorum, doğum yaptım, sonunda bebeğime kavuştum vs. Tahmin edin içerikte ne var? Aymaz bir aile, sorumsuz ve rezil bir hastane, yönetim ve sağlık personeli ve masum bir BEBEK! 

Sırf takipçilerinin ilgisini kaybetmemek, adını daha çok duyurmak, daha çok ilgi görmek için herkes el ele vermiş ve psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm sorunlu bir kişiliğe bebek emanet etmiş.

Bu kadar kolay mı ya? Allah hepinizin belasını versin. 

Bu ülkenin Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet Savcıları, Emniyeti, Valisi elbet gereğini yapacak, yapmalı! 

Ama iş buraya gelene kadar, hangi akla hizmet bir aile küçücük el kadar bebeğini böyle bir rezalete, kepazeliğe alet eder? Para için mi? Bebeğinizi kaç paraya sattınız böyle bir rezilliğe alet etmek için?

Kimse kusura bakmasın, bu ailenin bu bebeğe bakacak, yetiştirecek kapasitesi ve uygunluğu olduğunu düşünmüyorum. Bu bebek Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin bir parçasıdır, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı göreve davet ediyorum. Gelceğimizin bir parçası bu şekilde kendi ailesi tarafından suistimal edilirken Devlet kayıtsız kalamaz. Bebeğimiz derhal Devlet korumasına alınmalıdır. Sadece bu olaydan doğabilecek psikolojik, ruhsal sorunları bile düşünemiyorken bu ailenin ilerleyen yıllarda "Allah kahretsin sizi" kendi çocuklarına ne tür benzer şeyler yapabileceklerini düşündükçe ürperiyorum.

Gelelim aileye. Buradan sizi önce Allah'a sonra yüce Türk Yargısına havale ediyorum. Hakkınızda, en ağır cezanın verilmesi dahi şu yaptığınızı temizlemeyecek...

Peki, Mükremin Gezgin ve aile anlaştı diyelim. Yahu siz nasıl bir hastanesiniz, siz nasıl bir hastane yönetimisiniz, sen nasıl bir başhekimsin? Ne yapıyorsunuz siz? Para, aç gözlülük gözünüzü bu kadar mı kör etti? Hiç mi meslek ahkalı yok sizde? Hiç mi insanlığınız kalmadı?

Hadi üst yönetim bu işe karıştı, yahu videolarda açıkça görülüyor, hasta bakıcısından hemşiresine herkes orada, olaya tanık ve yardım ediyor. Birinizin dahi kendine saygısı kalmadı mı? İnsan, "Ya olur mu böyle saçma iş arkadaş, kanuna da aykırı mesleğime de. Ben bu durumu hemen polise bildirmeliyim." demez mi?

Sağlık Bakanlığı'nın bu hastaneyi de, bu olaya karışan doktorundan hasta bakıcısına tüm sağlık personelinin diplomalarını iptal etmesi gerekiyor. 

Çünkü, 3-5 kendini bilmez yüzünden ülkemizdeki tüm sağlık sektörü ve sağlık çalışanlarının itibarı zarar görüyor. 

Mükremin Gezgin'e gelecek olursak... Cinsel eğiliminiz farklı olabilir, trans bir yaşam yaşamak isteyebilirsiniz. Bu önce sizinle Allah arasında, sonrası da tamamen sizin bileceğiniz bir iş. Türkiye Cumhuriyeti'nde herkes kendi kültürüne, inancına göre bir fikir taşır ama hiçbir zaman başkasının fikrine ya da yaşam tarzına müdahale etmez, edemez. 

Kimse laflarımı çarpıtmasın, olay Mükremin'in trans olması değil. Ama, aylarca hamile olduğunu iddia ederek sonucunda bunu kanıtlamak için böyle bir kepazelik yapıp suç ortaklarıyla birlikte bir bebeği alet etmesi, oyuncak gibi, bir araç gibi görüp kullanması...

Mantıklı olan her insanın düşünüp söyleyeceğinden fazlası değil sözlerim. Bu kişinin derhal sağlık kontrolünden geçirilmesi, psikolojik bir sorununun olup olmadığının araştırılması gerek. Daha sonrasında tabiki yargılanmalı.

Ne olacak ya, abartmayın diyebilirsiniz. Şöyle düşünün, bugün çıkıp biri dese ki "Ben mehdiyim, ölüyü diriltme gücüm var". Gülüp geç diyeceksiniz ama ya bu kişi aynı Mükremin Gezgin gibi iddiasını kanıtlamak için kalkıp birini öldürür ve canlandırmaya çalışırsa? İnanın bu örnek ile Mükremin olayı arasında bir fark yok. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. İnanıyorum ki, başta Mükremin Gezgin olmak üzere hem hastane personeli ve yönetimi hem de masum bebeğimizin ailesi en ağır cezaya çarptırılacak. Bu konunun ilk ve son örnek olması için herkesin olayın ciddiyetine varması ve hak ettiği cezayı alması gerek.