Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu engellemek için Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı için ünlü isimlerden destek mesajları gelmeye devam ediyor. Bir mesaj da rap camiasının ünlü ismi Norm Ender'den geldi

Yaz döneminde çıkarmış olduğu şarkı ile adından sıkça söz ettiren Norm Ender şimdi de attığı tweetle gündeme bomba gibi düştü. Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birliklerinin Suriye'de oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu engellemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili ünlü rapçi Norm Ender'den destek mesajı geldi. Tweet kısa süre içerisinde binlerce kez beğenilirken yüzlerce de retweet aldı. İşte o tweet:

#BarışPınarıHarekati'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!

MESAJ MI VAR?

Ünlü rapper Norm Ender'in Türk Silahlı Kuvvetleri'ne vermiş olduğu destek mesajının içerisinde bulunan sözler Twitter aleminin de diline dolandı. Ender'in sesi çıkmayan ve herhangi bir mesaj paylaşmayan rapçilere de gönderme yaptığı vurgulandı.

Editör: Haber Merkezi