Uşşaki Tarikati Lideri' Fatih Nurullah’ın 12 yaşındaki çocuğu istismarı hakkında ortaya iğrenç bir detay daha çıktı. İddianamede Fatih Nurullah’ın hakkında 15 yıl 4 aydan 48 yıl 8 aya kadar hapsi istendi. Düzenlenen iddianamede ise 12 yaşındaki mağdur çocuğun, ailesinin ve yakınlarının anlattıklarına da yer verildi. Gerçek adı Eyyup Fatih Şağban olan sapık sözde şeyh Fatih Nurullah’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuğu susturmak için 100 lira vererek susturmaya çalıştığı yer alan iddianamede, halasına 10 bin lira babasına ise 70 bin lira teklif ettiği yazıldı.

‘Biz de nefis taşıyoruz’

Sözcü’de yer alan habere göre, istismar hakkında hesap sormak isteyen halaya sapık şeyh kendini “Evliyadır şaşar, embiyadır şaşmaz. Biz de nefis taşıyoruz. Masum bir hata işlemiş olabiliriz” sözleriyle savundu ve 10 bin lira teklif etti. Yaşanan olayın ardından devreye baba girdi. Baba bir yandan olan biteni anlamaya çalışırken diğer yandan da kanıt toplamaya çalıştı.

‘Belki de senin kızına piyango konmuştur’

Sapık şeyh, o çabalar sırasında çocuğun babasından IBAN numarası istedi, 70 bin lira önerdi, “… Belki de senin kızına piyango konmuştur” dedi ve “Allah dostlarının hatalarında bile hayır vardır” diyerek sapıklığına dini anlamlar yüklemeye çalıştı.

Editör: Haber Merkezi