Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak yazdığı bir yazı nedeniye yine gündeme oturdu. Bir önceki yazısında esrarı savunan Dilipak şimdi de İş Bankası'nın hisselerinin Diyanet'e aktarılması gerektiğini ifade etti

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İş Bankası’ndaki CHP hisselerini tekrar gündeme getirmesinin ardından bazı yorumlar yaptı. 

Dilipak, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları yazdı:

Beni asıl ilgilendiren Hilafet fonundan aktarılan parti. Hindistan, Kafkaslar ve Mısır’dan gelen paralar var. Doğrudan Hilafet fonundan aktarılan paralar var. Bu paraların tümü Mustafa Kemalin üstünde değil. Bazıları diğer şahısların üstünde (!?). O hisselerin de alınıp Diyanet’e aktarılması gerekir. Diyanet de bu parayı Diyanet Vakfı üzerinden vakıflara aktarabilir. Yani para Mustafa Kemal’in hisselerinden ibaret değil. 

Bu güne kadar hak sahiplerine ödenmeyen bedellerin hak sahiplerine aktarılması gerek. Yani İş bankasındaki CHP kontrolündeki paraların da geçmişe dönük hak sahiplerine aktarılması gerekir.

Editör: Haber Merkezi