Yerli otomobilin tasarım ve donanım özelliklerinin tanıtılmasının ardından TOGG, Twitter hesabından aracın yapım aşamasıyla ilgili bilgi vermek adına belgesel yayınlanacağını açıkladı.

CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK

Otomobilin fikir aşamasındaki hali çeşitli çizimler ve konseptlerle belgeselde gösterilecek. Tasarım aşamasında faydalanılan markalar ve ilham veren otomobil şirketlerine de yer verecek olan belgesel, aracın dünya çapında tanıtılması açısından da önem teşkil ediyor. TOGG’un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cuma günü yayınlanacağı söylenen belgeselle ilgili “Eskizlerden tam boy modele, modelden gerçeğe, tasarım sürecimiz ve #TOGG tasarım ekibimiz…” ifadelerine yer verilen gönderide, belgeselin aracın tüm detayları hakkında bilgi vermek, elektrikli araç teknolojisini ülke insanına aktarabilmek amaçlanacak.

FERRARİ VE CADİLLAC’IN TASARIM ŞİRKETİ

Yerli otomobil tanıtımından bu yana donanımı kadar tasarımıyla da konuşuluyor. Belgeselde detaylarına inilecek konuda Ferrari ve Cadillac’ın tasarımcısı Pininfarina ile sürecin hangi aşamasında çalışıldığına da yer verilecek.  

Editör: Haber Merkezi