05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Yerlikaya duyurdu: Alçaklar yakalandı! Şehidimizin ailesini hedef almışlardı

Yerlikaya duyurdu: Alçaklar yakalandı! Şehidimizin ailesini hedef almışlardı

Edirne’de şehit ailesini 846 bin TL dolandıran 11 kişilik çete, İstanbul ve Antalya’da düzenlenen operasyonlarla yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Şehit aileleri milletimizin en kutsal emanetidir” diyerek kararlılık mesajı verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne’de bir şehit ailesini telefonla arayarak 846 bin TL dolandıran 11 kişilik suç çetesinin İstanbul ve Antalya’da düzenlenen operasyonla yakalandığını açıkladı.

Dolandırıcılık Şoku

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan şüpheliler, şehit ailesini telefonla kandırarak yüklü miktarda paralarını aldı. Edirne’den yapılan ihbar üzerine polis harekete geçti.

Operasyon ve Yakalananlar

İstihbarat ve Asayiş Şube ekiplerinin koordineli çalışmasıyla şüpheliler E.G., İ.K., M.H., B.Ö., K.S.E., A.E., A.Y., H.H.A., S.D., Ş.G. ve H.A. eş zamanlı baskınlarla gözaltına alındı.

Yerlikaya’dan Mesaj

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şehit ailelerinin "aziz şehitlerin en kutsal emaneti" olduğunu vurgulayarak, devletin her zaman onların yanında olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *