İBB'nin yetersiz kalan tedbirleri ve karla mücadele çalışmalarına olan tepki binlerce vatandaş yollarda mahsurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranındaki görüntüsüyle tavan yaptı.

Meteorolojinin günlerdir uyarı yapmasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yaptığı açıklamada vatandaşları 'ani kar' yağışına karşı uyarmıştı. Aynı İmamoğlu bu açıklamasının ardından önlem almak yerine İstanbul'u kara teslim etti. Yoğun kar yağışının altında kentte birçok sıkıntı yaşanırken, İBB Başkanı yağışın aniden bastırdığını söyleyerek başarısızlıklarını örtbas etmeye çalıştı.

İBB  araçları ve binlerce vatandaş yollarda mahsur kalmışken restoranda olduğu ortaya çıkan İBB Başkanı Ekren İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi. Türkiye'nin birçok bölgesinde görülen kar yağışları hafta sonu İstanbul'da da etkisini göstermeye başlamıştı. Meteoroloji uzmanları yaptıkları her açıklamada İstanbul'a uyarılarda bulunurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da geçen gün yaptığı açıklamada vatandaşları 'ani bastıracak' olan kar yağışına karşı uyarmıştı!

İstanbullular kar nedeniyle felç olan trafikte çile çekerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balıkçıda görüntüsü sosyal medyada tepkiyle karşılaşan İmamoğlu'nun, gelen eleştiriler sonrası AKOM'a geçtiği öne sürüldü.

Ekrem İmamoğlu balıkçıda

Yolda kalan vatandaşlardan biri ise tepkisini video çekerek dile getirdi. "Ekrem İmamoğlu balık keyfi yap" diye isyan eden vatandaş, o videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan binlerce kişi Twitter üzerinden "#İstifaEtİmamoğlu" etiketi altında paylaşım yaptı.

TAHLİYE EDİLDİLER

İstanbul 'da İBB'nin saatler geçmesine rağmen hayatı normalleştirecek tedbirler alamaması ve sıkışıklığın artması üzerine Cumhurbaşkanı talimat verdi, Valilik harekete geçti.

Editör: Haber Merkezi