Avukat Fatma Begüm Kaçmaz'ın, 'adliye vlogu' gündeme oturdu. Zengin avukatın Instagram'a koyduğu video, sosyal medyada viral olurken tepkiler de gecikmedi. Konu hakkında İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu da açıklama yaptı.

Zengin avukatın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videodaki lüks yaşamı eleştirilere neden oldu. İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu'da konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İSTANBUL BAROSU BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Fatma Begüm Kaçmaz'ın Instagram paylaşımı hakkında İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu açıklama yaptı. Durakoğlu, Kaçmaz hakkında "Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir" dedi, ancak daha fazla detay verilmedi.

İŞTE O VİDEO:

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Instagram'da çok sayıda takipçisi olan zengin avukatın koyduğu fotoğraflar ve videolar da sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Fatma Begüm Kaçmaz'ın videosuna yorum yazan kullanıcıların bazıları, 'kadın zengin istediği fotoğrafı koyar, istediğini yapar beğenmiyorsanız onunla çalışmazsınız' derken bazıları ise 'zenginim, şoförüm var, kameramanım var, iphone kullanıyorum, avukatım pozu veriyor' dedi.

Instagram'da 40 bine yakın takipçisi olan Avukat Fatma Begüm Kaçmaz, YouTube'da da işi ile ilgili birçok video paylaşıyor.

Editör: Haber Merkezi