• DOLAR 32,52 %0.02
  • EURO 34,86 %0.53
  • ALTIN 2.428,56 %-0.18
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.600 %0.18
  • ETHERIUM 3.208 %0.93
18°

Adalet Haberleri

Adalet haberleri ve güncel Adalet gelişmeleri, Adalet ile ilgili tüm video, Adalet fotoğrafları ve Adalet haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

47 ülkenin sözlü beyanda bulunduğu Uluslararası Adalet Divanı'nda, İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapma sırası Türkiye'ye geldi.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin soruları cevapladı.

GENEL

Uluslararası Adalet Divanı İsrail'in dosyanın reddi talebini reddetti.Dışişleri bakanlığından açıklama geldi.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin sorularını cevapladı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, açıklamalarda bulundu.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Gazze Adalet Sarayı'nın yıkılma görüntülerini paylaştı.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada önemli değerlendirmelerde bulundu.

POLİTİKA

Bir dizi programa katılmak için Kilis'te bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un, kentteki temasları çerçevesinde Kilis Valisi Tahir Şahin ile bir...

GENEL

Ogün Samast, şubat ayında nakledildiği Bolu F Tipi cezaevinden koşullu salıverilme kapsamında tahliye edildi.Bakanlıktan açıklama geldi.

POLİTİKA

AYM ve Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi tarafından Şerafettin Can Atalay hakkında farklı kararlar verilmişti.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamada bulundu.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 6 Şubat depremlerine ilişkin düzenlenen hasar tespit raporlarına karşı açılan iptal davalarında uygulanacak olan usul hakkında...

DÜNYA

Belçika Adalet Bakanı Van Quickenborne, başkent Brüksel'de düzenlenen saldırıda iki İsveç vatandaşının hayatını kaybetmesinin ardından olaya giden süreçte istifa etti.