• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.667 %4.46
  • ETHERIUM 3.070 %2.84
12°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada diğer aracın sürücüsü ise emniyete götürüldü.

GÜNDEM

Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi öldü.

GÜNDEM

Antalya'da kabinin tabanı çöken teleferik kazasında ölen kişinin Aydın Söke'de yaşayan Avukat Mehmet Emin Gümüş olduğu belirtildi.

GÜNDEM

Aydın'ın Nazilli ilçesinde refüje çarparak takla atan pikabın sürücüsü öldü, 3 kişi yaralandı.

YAŞAM

Aydın'da sinema sanatçısı Ahmet Canbazoğlu'nun ağabeyi Abidin Canbazoğlu, evinde ölü bulundu.

GÜNDEM

Aydın'ın Didim ilçesindeki kazada öğretmen Esra Uygur hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Prof. Dr. Naci Görür, 3 şehir için çok önemli bir uyarıda bulundu.

POLİTİKA

CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun, seçim vaatleri ve çalışmaları hakkında bilgilerin yer aldığı pankartları YSK'nın kararıyla kaldırıldı.

3. SAYFA

Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-50" operasyonlarında 2 organize suç örgütü çökertildi.

GÜNDEM

Aydın'ın Buharkent ilçesinde otomobil, kamyonet ve otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın ve Bursa'da eş zamanlı düzenlenen "Kafes-46" operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşlarının da aralarında...

3. SAYFA

İzmir'de gerçekleşen taksici cinayeti hala hafızalardayken, Aydın'da taksiciyle tartışan bir kadının söyledikleri tepki çekti.