• DOLAR 32,59 %0.24
  • EURO 34,80 %0.37
  • ALTIN 2.406,73 %-1.07
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 65.935 %0.05
  • ETHERIUM 3.155 %-1.86
19°

BM Haberleri

BM haberleri ve güncel BM gelişmeleri, BM ile ilgili tüm video, BM fotoğrafları ve BM haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Türkiye'nin yeni Washington Büyükelçiliği ve New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevleri tebliğ edildi

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Gazze'de acilen insani ateşkes talep edilen karar tasarısını veto etti.

DÜNYA

BM İnsan Hakları Ofisi, İran'da 17 yaşındaki Azari ile Mahsa Jîna Emini protestoları bağlamında idama mahkum edilen 22 yaşındaki Zohrevand'ın...

POLİTİKA

TBMM Başkanı Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı Oturumu’nda konuştu.

DÜNYA

İsrail ordusu Gazze'deki Cibaliye ve Bureij mülteci kamplarını bombaladı. Saldırılarda çok sayıda kişinin öldüğü belirtiliyor.

DÜNYA

BM Genel Kurulu, Gazze'de "acil, kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes" çağrısında bulunarak, çatışmaların durdurulmasını talep eden karar tasarısı oylama...

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda çatışmaların durdurulmasını talep eden karar tasarısını kabul edildi. İslam ülkelerinden 2 tanesi oylamada çekimser oy kullandı.

DÜNYA

BM Genel Kurulu, Gazze'de acil insani ateşkes istenilen karar tasarısını kabul etti

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail yönetiminin sivillere yönelik hukuk ve sınır tanımaz saldırıları karşısında maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav veremiyor." dedi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler kurumları, İsrail’in günlerdir bomba yağdırdığı Gazze Şeridi’nde yaşanan dramı hazırladıkları ortak bir raporla dünyaya duyurdu.

DÜNYA

BM Güvenlik Konseyi, Gazze'deki hastane saldırısını görüşmek için acil toplanacak