• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
22°

Araç Haberleri

araç haberleri ve güncel araç gelişmeleri, araç ile ilgili tüm video, araç fotoğrafları ve araç haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


EKONOMİ

Kamuda tasarrufun artırılması maksadıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

EKONOMİ

İkinci el otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarından bile pahalı olan rakamlar artık geride kaldı.

EKONOMİ

Gelir İdaresi Başkanlığı, trafikteki araçlardan elde edilen vergi gelirlerini daha etkin bir şekilde toplamak için yeni bir düzenlemeyi devreye alıyor.

3. SAYFA

İstanbul Küçükçekmece'de iki servis minibüsü şoförü yol tartışmasında araçlarını durdurunca, zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 13 kişi yaralandı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatili trafik verilerini açıkladı.

GENEL

Kurban Bayramı'nda bazı araçların trafiğe çıkmasına yasak getirildi. İçişleri Bakanlığı bayram öncesi yapılacak uygulamaları duyurdu.

GENEL

Tüm araç sahiplerini ilgilendiren haber geldi. Eski tip ehliyetleri yenilemek için son tarih 31 Aralık 2024 olarak açıklandı.

GENEL

Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilmesi için verilen süre 31 Aralık 2024'de sona erecek. Yıl sonuna kadar yenilenmeyen eski tip sürücü...

GENEL

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın envanterindeki Audi A8 araç iade...

EKONOMİ

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

YAŞAM

Şırnak'ta bir askeri aracın kontrolden çıkmasıyla meydana gelen kazada 1 askerimiz şehit olurken, 1'i ağır 3 askerimiz yaralandı.