• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.919 %3.57
  • ETHERIUM 3.061 %2.66
12°

Atatürk Haberleri

Atatürk haberleri ve güncel Atatürk gelişmeleri, Atatürk ile ilgili tüm video, Atatürk fotoğrafları ve Atatürk haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


YAŞAM

Adana'da Veteriner Melek Nida Şahin, işyerinde kendisine ve duvardaki Atatürk portresine hakaret eden Bülent Yılmaz'la uzlaşmayı kabul etmedi.

GÜNDEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir'i ziyaret etti. Bu sırada İmamoğlu'na müdahale edildi.

GENEL

İkonik fotoğrafta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e derdini anlatan kişinin torunu başkan oldu.

GENEL

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla yarın yapılacak törenler için Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde tribünlerin...

GÜNDEM

Bugün 8 Mart. Dünya Kadınlar Günü. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, kadınlar için bir çok reform gerçekleştirdi.

GENEL

Sultan II. Abdülhamid'in torununun düğününde "Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum" sözleriyle Ulu Önder Atatürk'e hakaret eden ve büyük tepki...

GÜNDEM

BBP Genel Başkanı Destici düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Zaferin Rengi filminin setini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

GENEL

Prof. Dr. Celal Şengör, İtalya'nın başkenti Roma'da dünyanın en eski bilim akademisi Academia dei Lincei'nin üyelik kabul törenine katıldı.

GENEL

Milli bayramlarda ve 10 Kasım'da milyonlar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e koşuyor. Peki Anıtkabir'in sırlarını biliyor musunuz?

GÜNDEM

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında saygıyla anıldı. Vatandaşlar, Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNDEM

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'nci yılında saygıyla anıldı. Ülke genelinde saat 09.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.