• DOLAR 32,50 %-0.15
  • EURO 34,97 %0.34
  • ALTIN 2.431,90 %0.36
  • BİST100 9.812 %0.92
  • BITCOIN 63.600 %-4.36
  • ETHERIUM 3.096 %-5.13
20°

Ateşkes Haberleri

ateşkes haberleri ve güncel ateşkes gelişmeleri, ateşkes ile ilgili tüm video, ateşkes fotoğrafları ve ateşkes haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


DÜNYA

Hamas ile geçici ateşkesin sona ermesiyle Gazze'ye yönelik saldırılarına yeniden başlayan İsrail'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

DÜNYA

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Gazze'de acilen insani ateşkes talep edilen karar tasarısını veto etti.

DÜNYA

Ateşkesin bozulması sonrasında Gazze Şeridi’ni bombardımana tutan İsrail, sivillere yönelik can kaybı ve mağduriyetin önüne geçmek için için ‘kontrollü tahliye’...

DÜNYA

İsrail ile Hamas arasındaki geçici ateşkes 1 gün daha uzatıldı. İsrail ordusu, arabulucuların daha fazla rehinenin serbest bırakılmasına yönelik çabaları...

DÜNYA

Anlaşma kapsamında esir takası yapılırken Katar, bir kez daha devreye girdi.

DÜNYA

İsrail ve Hamas arasında 24 Kasım günü başlayan ve dün sona eren geçici insani ara uzatıldı.

DÜNYA

İsrail ile Hamas arasında 4 gün sürecek geçici ateşkes saat 08.00 itibarıyla başlarken anlaşmanın detayları  ortaya çıktı.

DÜNYA

Anlaşmadaki bir madde İsrail basınını oldukça rahatsız etti.Gazeteler Hamas lideri Sinwar'ın masadan istediğini alarak kalktığını yazdı.

DÜNYA

İsrail hükümeti, Hamas ile esir takası anlaşmasını ve geçici ateşkesi kabul etti

DÜNYA

İsrail ile Hamas arasında gerçekleşmesi beklenen esir takası anlaşması kapsamında anlaşmayı onaylamak için İsrail kabinesi toplantı gerçekleştirecek.

DÜNYA

Hamas'ın ateşkes süresince İsrail savaş uçaklarının kullanılmasının yasaklanmasını istediği, Tel Aviv'in buna sıcak yaklaşmadığı belirtildi.

DÜNYA

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 39. günde devam ederken, Hamas dün akşam saatlerinde 5 günlük ateşkes karşılığında 70'e kadar rehineyi serbest...