• DOLAR 34,25 %0.09
  • EURO 37,13 %0.28
  • STERLIN 44,51 %0.28
  • ALTIN 3.015,51 %0.78
  • BİST100 8.711 %0.65
  • BITCOIN 67.360 %-1.23
  • ETHERIUM 2.641 %-2.67
17°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


GÖZDEN KAÇMASIN

Aydın'da meydana gelen kazada, kamyonla çarpışan motosiklette anneanne ve torunu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesinde yola düşen telefonunu almaya çalışan bir kişi, bu sırada otobüsün çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, otobüsün güvenlik...

SANAT

Kuşadası’nda 11 ülkenin seramik sanatçılarını buluşturan Uluslararası Seramik Çalıştayı sona erdi.

GÖZDEN KAÇMASIN

Aydın'ın Efeler ilçesinde kayıp olarak aranan şahıs mesire alanında ağaca asılı halde ölü olarak bulundu.

GÖZDEN KAÇMASIN

Aydın'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuklarının gözü önünde tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖZDEN KAÇMASIN

Aydın'ın Efeler ilçesinde uzun süre kendisinden haber alınamayan 57 yaşındaki Şahin Açıkgöz, evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

3. SAYFA

Aydın'ın Çine ilçesinde, 23 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

3. SAYFA

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, tartıştığı eski eşi Eren Dildöken (32) tarafından evinde pompalı tüfekle göğsünden vurulan Nebahat Yükçü (29) hayatını kaybetti.

3. SAYFA

Aydın'da kamyonetle çarpışan otomobildeki 1 kişi yaşamını yitirdi 6 kişi ise yaralandı. Kazada kamyonet sürücüsü yara almadan kurtuldu.

GÜNDEM

Aydın Sultanhisar'da evlerinin yanındaki sulama havuzuna düşen 5 yaşındaki A.A.'yı kurtarmak isteyen babası ile iki amcası havuza atladı. Baba kız...

YAŞAM

Aydın’da incir hırsızlarına karşı güvenliği sağlayan jandarma, Nazillili üreticilerden anlamlı bir teşekkür aldı. Üreticiler, jandarmaya kuru incir ikram etti.

GÖZDEN KAÇMASIN

Sabah saatlerinde geniş bir alanda duyulan güçlü patlama sesi araştırılıyor.Bölge halkını tedirgin eden ses için yetkililer patlamanın kaynağını araştırırken, uzmanlar...