• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
22°

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


3. SAYFA

Diyarbakır'da kontrolünden çıkan otomobil, yaklaşık 3 metre yükseklikten yol kenarına düşerek ters döndü.Kazada aynı aileden 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

3. SAYFA

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Mahmut Bilgin hayatını kaybetti.

3. SAYFA

Diyarbakır'da KPSS'den çıkan Rabia öğretmen, parkta ağacın gölgesinde otururken başından vuruldu,

GÜNDEM

Diyarbakır’da eşini öldürüp cesedine işkence eden Orhan Çetin’in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Vahşetin detayları açıklandı.

POLİTİKA

Diyarbakır'ın yeni valisi Murat Zorluoğlu'nun kariyerini keşfedin. 1971 doğumlu Zorluoğlu, daha önce Trabzon ve Van'da önemli görevlerde bulunmuştur.

3. SAYFA

Diyarbakır'da kadın öğretmen, gönül ilişkisi yaşadığı meslektaşını çıkan tartışma sonucu tabanca ile öldürdü. Olayın detayları ve soruşturma süreci.

3. SAYFA

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde öğretmen kadın sevgilisi olduğu iddia edilen meslektaşını tabanca ile vurarak öldürdü.

3. SAYFA

Diyarbakır'da gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen kadın öğretmen Z.A meslektaşı Osman Karaaslan'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

3. SAYFA

Diyarbakır'da 33 yaşındaki Hilal Kar kimliği belirsiz kişi tarafından başından vurularak öldürüldü.

YAŞAM

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda meydana gelen yangında ölü sayısı 11'e yükseldi.

YAŞAM

Diyarbakır ve Mardin arasındaki bölgede çıkan anız yangını, yerleşim yerlerine sıçradı ve 5 kişi yaşamını yitirdi. Bölgeden gelen görüntüler yürekleri...

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 10'u ağır 44 kişi yaralandı.