• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Dolar Haberleri

dolar haberleri ve güncel dolar gelişmeleri, dolar ile ilgili tüm video, dolar fotoğrafları ve dolar haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


EKONOMİ

ABD ekonomisini değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ‘resmen uçacak’ diyerek açıkladı.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde doları olanlar için kritik uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Geçer, bunlara bir yenisini ekledi.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, zengin olmak isteyenlerin parasını hangi yatırım aracına yatırması gerektiğine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) rezervleri milyar dolarlara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yeni rekoru açıkladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde açıklamalarda...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dolarla ilgili sözleri dikkat çekti.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Doların tırmanışa geçeceğine ilişkin sözleriyle gündeme gelen Geçer, bu kez...

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, hangi yatırım aracını işaret ederek ‘dikkatli olun’ uyarısında bulundu? İşte dolar kahininin son uyarısı.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılara kritik bir uyarıda bulundu. Geçer'e göre ona yatırım yapanın parası elinden kayıp gidecek.

EKONOMİ

Dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi? Yatırımcılar bu sorunun cevabını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çok çarpıcı bir uyarı geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), enflasyon mesajları sonrası dalgalı bir seyir izleyen dolar kuru, yeni güne sınırlı düşüşle başladı.