• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Engin polat Haberleri

engin polat haberleri ve güncel engin polat gelişmeleri, engin polat ile ilgili tüm video, engin polat fotoğrafları ve engin polat haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GENEL

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi. MASAK raporu ve savcının değerlendirmeleri, davanın karmaşıklığını...

3. SAYFA

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili düzenlenen Mali Suçları Araştırma Kurulu raporunun detaylarına ulaşıldı.

GENEL

Engin ve Dilan Polat çiftinin, komşularını darp ettikleri iddiasıyla yargılandıkları davada mütalaa açıklandı.

GENEL

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatları açıklamada bulundu.

GENEL

Kara para aklama suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat'ın iddianamesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

3. SAYFA

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin hazırlanan iddianame gönderildiği mahkeme tarafından iade edildi.

GENEL

Geçtiğimiz kasım ayında tutuklanan Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatma suçundan yargılandıkları davada bugün...

MAGAZİN

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında ifade veren Engin Polat ve Dilan Polat çifti aylık kazançlarının 200...

3. SAYFA

Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği öne sürülmüştü.

3. SAYFA

Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu tüm şüpheliler vergi usul kanununa muhalefet suçundan beraat etti

GENEL

Dilan Polat'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlara olumsuz yorum yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM

Engin ve Dilan Polat'ın kara para ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler gösterişli hayatlarını sergileyen fenomenlere çevrildi.