• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Sivil havacılıkta artan uçak rötarları ve sefer sayılarındaki azalışların sebebinin maaşlarının artmasını isteyen hava trafik kontrolörleri olduğu ortaya çıktı.

EKONOMİ

Kamuda tasarrufu artırmak amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla belediyelerin SGK borçlarının tahsil edilmesine başlanacak.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Halkımız sokakların güvenli hale gelmesini istiyor. Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." dedi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile Moskova'da görüşeceği iddiaları Dışişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye lideri Esad'ın ilk yüz yüze görüşmesi Moskova'da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde.

POLİTİKA

Erdoğan’ın KKTC'deki konuşmaları, Yunanistan’da gerginliğe neden oldu ve Yunan basınında geniş yankı buldu.

GÜNDEM

KKTC'deki törende Erdoğan ve Özel'in samimi sohbeti dikkat çekti. Birlik mesajının verildiği törende siyasi liderler bir araya geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti.

POLİTİKA

31 Mart seçimlerinde yaşanan ikinciliğin nedenleri araştırılmaya devam edilirken AK Partili vekiller arasında yeni bir gündem konusu ortaya çıktı.

GÜNDEM

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun istifa etmeye hazırlandığı, ve önümüzdeki dönemde yeni bir parti kuracağı...