• DOLAR 34,25 %0.09
  • EURO 37,13 %0.28
  • STERLIN 44,51 %0.28
  • ALTIN 3.015,51 %0.78
  • BİST100 8.711 %0.65
  • BITCOIN 67.360 %-1.23
  • ETHERIUM 2.641 %-2.67
17°

Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Nevşehir’de yaşayan gurbetçi H.K., kendisi gibi gurbetçi kadınları farklı vaatlerle dolandırdı. Yapılan operasyonda çete lideriyle birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

3. SAYFA

İstanbul Esenyurt’ta alkollü adamın darp ettiği eşi, kendini sokağa atarak kurtulmaya çalıştı.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, kendini "mehdi" ilan eden Mustafa Çabuk ve 15 müridi, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve dolandırıcılıkla gözaltına...

GÖZDEN KAÇMASIN

Şarkıcı Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın, gözaltına alındı.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir özel okulda, 11 yaşındaki öğrencinin "kurban adama ayini" sırasında öldürüldüğü iddia edildi.

GÖZDEN KAÇMASIN

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili 22 kişi gözaltına alındı. Listede anne, baba ve birçok aile üyesi yer...

3. SAYFA

Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan iki kişinin köylüleri jandarma ve polise bilgi vermemeleri konusunda organize ettiği ortaya çıktı.

3. SAYFA

19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bir çuval içerisinde dere kenarına saklanmış halde bulundu.

GÖZDEN KAÇMASIN

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından amca Salim Güran gözaltına alınmasının ardından annesi Yüksel Güran'da gözaltına alındı. Arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

YAŞAM

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında gözaltına alınan 2 şoför ve denetim amiri, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YAŞAM

Sefaköy’de sabah saatlerinde meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı. Olay sonrası 3 kişi gözaltına alındı.

3. SAYFA

Tuzla'da göçük faciası: İki işçinin hayatını kaybettiği olayda dört kişi gözaltına alındı. Detaylar ve gelişmeler...