• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GENEL

TBMM bu hafta mesaisine 15 Temmuz anma etkinlikleri ile başlayacak.

EKONOMİ

Memura yapılan zammın ardından emekli maaşına zam gündemdeki yerini koruyor.

GÜNDEM

Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama davasında başsavcılık, iddianamenin iadesine itiraz etti. Süreç ve gelişmeler hakkında bilgi edinin.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı. Bu kararın detayları ve etkileri hakkında bilgi edinin.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında gündeme gelen masal kitabıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elini sıkmamasıyla gündeme gelen milli futbolcu Cenk Tosun, yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi.

MAGAZİN

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren şarkıcı Yıldız Tilbe, tarihi mezarın üzerine çıkıp şarkı söylemek isteyince güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’da Türkiye'nin ATM Merkezi-TAM projesinin lansmanında açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Filistin'e destek veren açıklamalarıyla gündemde olan İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren İngiliz hükümetine resti çekti.

GÜNDEM

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası...

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Hadise hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle Seren Serengil'e dava açtı.

GÜNDEM

AFAD Başkanlığı, Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan mürettebatından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.