• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Irak Haberleri

Irak haberleri ve güncel Irak gelişmeleri, Irak ile ilgili tüm video, Irak fotoğrafları ve Irak haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GENEL

Yaklaşık 1 milyon varil ham petrol İran tarafından alıkonulmuştu. Tüpraş, Irak devlet petrol şirketi SOMO'dan satın alınan petrolün teslim edileceğini...

POLİTİKA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Orta Doğu'daki gelişmelere dair Sky News Arabia televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

3. SAYFA

Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist ve Suriye'nin kuzeyinde 4 PKK/YPG'li terörist olmak üzere, toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildi.

3. SAYFA

Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 3 PKK/YPG'li terörist olmak üzere toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Suriye ve Irak'ta 7 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlar kesintisiz devam ediyor.

GENEL

Irak'ın kuzeyinde Milli Savunma Bakanlığı arama faaliyetlerinde çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi buldu.

GENEL

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen 17 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK'lı teröristi hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.

GENEL

MİT'in Irak'ta gerçekleştirdiği operasyonla PKK/KCK-HPG sözde konsey yöneticisi etkisiz hale getirildi.

3. SAYFA

Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl sonra Irak'ı ziyaret ederken, Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında ülkelerin ticaretini canlandırmak amacıyla Kalkınma Yolu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından bugün Irak'a gidiyor.