• DOLAR 32,55 %0.00
  • EURO 35,04 %0.42
  • ALTIN 2.427,27 %0.17
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 64.489 %-3.6
  • ETHERIUM 3.118 %-3.6
15°

Joe biden Haberleri

joe biden haberleri ve güncel joe biden gelişmeleri, joe biden ile ilgili tüm video, joe biden fotoğrafları ve joe biden haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


DÜNYA

ABD’de Gazze için ateşkes çağrısı yapan ve Biden hükümetini eleştiren protestolar devam ediyor.

DÜNYA

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı Irak ve Suriye'de İran Devrim Muhafızları Ordusuna ait hedeflere yönelik hava saldırıları düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Yahudilerin Hanuka Bayramı dolayısıyla Beyaz Saray'da düzenlenen resepsiyonda ABD'nin İsrail'e askeri desteğini yineledi.

DÜNYA

2024 ABD Başkanlık seçimlerinde ABD Başkanı Joe Biden’ın Hunter Biden’a yönelik vergi kaçırma suçlamasıyla hazırlanan iddianame California eyaletinde açıklandı.

DÜNYA

ABD Temsilciler Meclisi komitesi, Biden ailesini yolsuzlukla suçladı. Belgeler ortaya çıktı.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasında çatışmalara 4 günlük ara verilmesini kapsayan insani aranın uzatılması ihtimali olduğunu bildirdi.

DÜNYA

ABD'de hak kuruluşu Anayasal Haklar Merkezi (CCR), Gazze'deki "soykırımı" önlemediği gerekçesiyle Başkan Joe Biden'a dava açtı.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, Biden ve Netanyahu’nun görüşmede...

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görümesinde Gazze'deki insani duruma dikkat çekti.

DÜNYA

Hastane katliamının ardından bugün İsrail'e ziyarette bulunan ABD Başkanı Joe Biden, Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırı sonrası İsrail'i ziyaret ediyor.

DÜNYA

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalarla ilgili yaptığı açıklamalarda henüz doğrulanmamış bilgileri Beyaz Saray teyit etmiş gibi lanse eden ABD Başkanı Joe Biden'ın...