• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

Karar Haberleri

karar haberleri ve güncel karar gelişmeleri, karar ile ilgili tüm video, karar fotoğrafları ve karar haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, TFF Genel Sekreteri belli oldu.

3. SAYFA

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Gaziantep'in Nizip ilçesinde yıkılan Furkan Apartmanı ile ilgili karar duruşması görüldü.

GENEL

Uluslararası Adalet Divanı, İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin kararını açıkladı.

3. SAYFA

Balıkesir'de üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın cinayeti davasında şaşırtıcı bir karar çıktı. Katilin cezası neden hafifletildi?

EKONOMİ

4 milyon emeklinin merakla beklediği zam zirvesi bugün Beştepe'de gerçekleşiyor. En düşük emekli maaşı için hangi rakamlar konuşuluyor.

GENEL

Uluslararası Adalet Divanı Güney Afrika'nın İsrail'in Refah saldırısına yönelik ek tedbir talebini bugün karara bağladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Ticaret Bakanlığı tarafından muafiyet fazlası getirilen cep telefonlarının yurda girişinde vergi kayıp ve kaçakçılığının önüne geçilmesi amacıyla uygulamada değişiklik yapıldı.

3. SAYFA

Ayhan Bora Kaplan davasında gözaltına alınan Kerem Gökay Öner hakkında karar verirdi.

3. SAYFA

6-8 Ekim 2014'te çıkan sokak eylemlerine ilişkin Halkların Demokratik Partisi'nin eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı...

SAĞLIK

Yabancı hastalar için Türkiye'de sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanma kapsamı genişletildi. Yeni karara göre, artık yılda en fazla 7 bin yabancı...

EKONOMİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun aldığı kararla, benzin ve mazotta katkılı yakıt olarak geçen ürünler tek fiyat üzerinden satılacak.

3. SAYFA

Tekirdağ Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada 6 yıl sonra karar...