• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


3. SAYFA

Kayseri'de bürosunda silahla vurulmuş halde bulunan avukat Kazım Selim Somtaş hayatını kaybetti.

3. SAYFA

Kayseri-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazası bir aileyi birbirinden kopardı. İki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve baba hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Yozgat'ta Kayseri karayolunda meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

3. SAYFA

Kayseri'de bir çiftlikteki eşeği kesip, atları zehirleyen 2 şüpheli gözaltına alındı

YAŞAM

Kayseri'deki cinsel istismar olayıyla ilgili çıkan sosyal medya provokasyonları terör örgütleri ve dış hasım odaklarla bağlantılı çıktı. Güvenlik güçleri tarafından...

GENEL

Kayseri'de Suriyeli bir kişinin Suriyeli bir çocuğa cinsel istismarda bulunması ile başlayan olaylarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

GENEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kayseri'deki Suriyeli mülteci provokasyonuyla ilgili olarak olaylarla ilgili devam eden soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

3. SAYFA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasa dışı yollara başvurularak gerçekleştirilen provokatif eylemler sonrası 474 şahıs gözaltına alındığını duyurdu.

GENEL

Kayseri'de Suriye uyruklu kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından Suriye'deki Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol atlında tuttuğu...

GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de dün akşam yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

3. SAYFA

Kayseri'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı.