• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Kılıçdaroğlu Haberleri

Kılıçdaroğlu haberleri ve güncel Kılıçdaroğlu gelişmeleri, Kılıçdaroğlu ile ilgili tüm video, Kılıçdaroğlu fotoğrafları ve Kılıçdaroğlu haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

FETÖ mensuplarının 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. CHP Lideri Özel o güne dair anılarını anlattı.

GÜNDEM

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki sert tartışmaya CHP'den ilk açıklama geldi.

GÜNDEM

28 Haziran itibarıyla kuruluş işlemleri tamamlanan SHP'nin arkasındaki ismin eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğu iddiası günlerdir tartışma konusuydu.

GENEL

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından gelen taciz mesajlarını gören kadın doktor gözlerine inanamadı.

POLİTİKA

2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nı destekleyen Oğan, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla seçim döneminde yaptığı görüşmenin detaylarını katıldığı...

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

GÜNDEM

31 Mart seçimlerinden yüzde 37.7 ile birinci parti çıkan CHP'de eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu gerek yaptığı açıklamalar gerekse hamleleriyle...

GÜNDEM

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel'in TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

31 Mart yerel seçimleriyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

GENEL

Kemal Kılçdaroğlu’na ‘Bay Kemal’ olarak seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantı çıkışı söylediği şarkı gündem oldu.

GÜNDEM

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 38. Kurultayı’nda ikinci turda adaylıktan neden çekilmediğini ilk kez açıkladı.

GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partili isimler ile görüşmesine Özgür Özel’den sert tepki geldi