• DOLAR 32,49 %-0.15
  • EURO 34,99 %0.38
  • ALTIN 2.435,22 %0.50
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.828 %-0.25
  • ETHERIUM 3.164 %-0.51
18°

Müge anlı Haberleri

müge anlı haberleri ve güncel müge anlı gelişmeleri, müge anlı ile ilgili tüm video, müge anlı fotoğrafları ve müge anlı haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


MAGAZİN

Müge Anlı'nın programına katılan kadın kocasının Suriyeli bir kadınla kaçtığını söyleyen kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

YAŞAM

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı

YAŞAM

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu defa yine şaşırtan bir olay gündeme...

YAŞAM

Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler ağızlar açık bıraktı.

GENEL

Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayını açarken yaptığı konuşma tepki çekti.

GENEL

Müge Anlı'dan Somali Cumhurbaşkanının oğlunun öldürdüğü Yunus Emre Göçer'in ailesinin kanala çıkma teklifini reddetmesine ilişkin gelen tepkilere yanıt verdi.

GENEL

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu.

MAGAZİN

Yıllardır televizyonun en çok izlenen programlarından birine imza atan Müge Anlı zaman zaman özel hayatıyla da gündem oluyor.

YAŞAM

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar sık sık sosyal medyada da gündem oluyor.

YAŞAM

Müge Anlı'da, annesi ve teyzesi tarafından aranan Sibel Karabulut, tehditle yanında tuttuğu Cüneyt Ak isimli kişinin yanında bulundu.

GENEL

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya destek geldi. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlardan katkı yapmaları çağrısında bulundu.

GENEL

Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme taşınmıştı. Bursa'da yaşayan Nevrigül Alan'ın 45 gün sonra cesedi bulundu.