• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki NATO Liderler Zirvesi dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin tamamlanmasının ardından yurda dönüş esnasında uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.

DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington'da düzenlenen NATO devlet ve hükümet başkanları zirvesinin son gününde basın toplantısı yaptı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Washington'da düzenlenen 75. NATO Zirvesi sonrası basın toplantısında konuştu.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için gittiği ABD’de Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşerek Karadeniz Tahıl Girişimi’nin yeniden canlandırılıyor.

GÜNDEM

Türkiye, 2026'da NATO Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Detaylar sonuç bildirgesinde!

DÜNYA

NATO Zirvesi'nde, ABD, Hollanda ve Danimarka'nın Ukrayna'ya F-16 savaş uçakları göndereceği açıklandı. Bu yaz, Ukrayna'ya ulaşacağı bildirildi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için Washington'da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü. Bölgesel ve küresel konular ele alındı.

GENEL

Türkiye AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, Birleşmiş Milletler NATO Türkiye Temsilcisi ve Diplomat olarak atanan İsmail Karadağ ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Kanada Dışişleri Melanie...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı protokol Meclis'e sevk edildi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy,Uganda Cumhurbaşkanı Museveni ve NATO Genel Sekreteri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği açıklandı.