• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

Netanyahu Haberleri

netanyahu haberleri ve güncel netanyahu gelişmeleri, netanyahu ile ilgili tüm video, netanyahu fotoğrafları ve netanyahu haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


DÜNYA

ABD Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Kamala Harris, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesinden sonra açıklama yaptı.

DÜNYA

ABD'nin başkenti Washington'da Kongre'de konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kongre üyeleri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze'ye yönelik saldırılar ve esir takası müzakereleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DÜNYA

İran'da cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Mesud Pezeşkiyan, ülkesinin Lübnan'daki Hizbullah'a ve bölgedeki direniş hareketlerine güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğini belirtti.

DÜNYA

İsrail'de Başbakan Netanyahu'nun karısı ordunun kocasına darbe yapacağını söylediği belirtildi.

DÜNYA

İsrail Başbakanı  Binyamin Netanyahu hükümetine karşı Batı Kudüs'te İsrail meclis binası önünde düzenlenen protestoya on binlerce kişi katıldı.

DÜNYA

Attığı onlarca füzeyle İsrail'in kuzeyini küle döndüren Hizbullah'ın savaşa girmesini "Kıyamet senaryosu" olarak değerlendiren Tel Aviv yönetiminin korktuğu başına geliyor.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Netanyahu, mecliste yaptığı konuşmada İsrail ordusunun dün akşam Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kampına yaptığı ve 40 kişinin...

DÜNYA

Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Gallant hakkında tutuklama kararı çıkardı.

GÜNDEM

Sanatçı ve Ahbap Dernediği Başkanı Haluk Levent, BM toplantısında İsrail yönetimine tepki gösterdi

DÜNYA

ABD basınına göre Netanyahu'nun şartı şaşkınlık yarattı.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, ABD'nin İsrail'e gönderdiği 900 kiloluk bombaların Gazze'de sivillerin öldürülmesinde kullanıldığını kabul etti.