• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

RECEP TAYYİP ERDOĞAN Haberleri

RECEP TAYYİP ERDOĞAN haberleri ve güncel RECEP TAYYİP ERDOĞAN gelişmeleri, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile ilgili tüm video, RECEP TAYYİP ERDOĞAN fotoğrafları ve RECEP TAYYİP ERDOĞAN haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Metropoll'ün yaptığı açıklanan bir anketten flaş sonuçlar çıktı.

POLİTİKA

AK Parti'nin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir çağrı geldi.

DÜNYA

Filistin'e destek veren açıklamalarıyla gündemde olan İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren İngiliz hükümetine resti çekti.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlediği basın toplantısında görüşmeden bahsetti.

POLİTİKA

Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinde İstanbul ile Ankara belediye başkanı adaylarırır belli olduğu iddia edildi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis,New York’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri hakkında Yunan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptırdığı anketlerde kim çıktı? Akşener'in açıklaması Erdoğan'ı neden sevindirdi?