• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.12
22°

Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


3. SAYFA

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili düzenlenen Mali Suçları Araştırma Kurulu raporunun detaylarına ulaşıldı.

3. SAYFA

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili haklarında gözaltı kararı alınan 35 şüpheliden...

GENEL

İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz...

3. SAYFA

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin hazırlanan iddianame gönderildiği mahkeme tarafından iade edildi.

GENEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kayseri'deki Suriyeli mülteci provokasyonuyla ilgili olarak olaylarla ilgili devam eden soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

3. SAYFA

Kocaeli'de Alaettin Kurt Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerin giydikleri kıyafetler nedeniyle yaşanan tartışma hakkında soruşturma açıldı.

3. SAYFA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve MİT tarafından FETÖ'nün yeniden yapılanmasının tespiti ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürütülen...

GENEL

Örgüt lideri Adnan Oktar’ın da olduğu 20 kişi hakkında dava açıldı.Açılan davanın ilk duruşması bugün yapıldı.

SPOR

19 Mayıs Pazar günü oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor.

3. SAYFA

Ankara Emniyeti'nde  Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada  gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

3. SAYFA

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınan ve dün gece evlerinde arama yapılan 3 polis müdürü gözaltına alındı.

3. SAYFA

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik iddialar nedeniyle kamu görevlileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatıldığı öğrenildi.