• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

TFF Haberleri

TFF haberleri ve güncel TFF gelişmeleri, TFF ile ilgili tüm video, TFF fotoğrafları ve TFF haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ilk 2 haftalık programını açıkladı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, TFF Genel Sekreteri belli oldu.

SPOR

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde yer alan Bayram Saral seçimden 5 gün sonra görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu yabancı oyuncu sınırlamasında değişiklik yaptı ve yeni kuralı duyurdu.

SPOR

TFF Başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi ile yarışan ve seçimi kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF İcra Kurulu belirlendi.

SPOR

Mehmet Büyükekşi'yi 5 oy farkla geride bırakarak TFF seçimini kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk icraatı olarak yabancı oyuncu kuralını değiştireceği belirtildi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonucunda görevi son bulan Mehmet Büyükekşi açıklamada bulundu.

SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrası 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk açıklamasını yaptı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunda Büyükekşi'ye ağır sözlerle yüklenildi. Hatta Büyükekşi bir konuşmayı duymamak için tuvalete kaçtı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı açıklamalarda bulundu.TFF’nin yeni başkanının...

SPOR

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, TFF seçimiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.Mehmet Büyükekşi yönetimini eleştiren Süleyman Hurma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...