• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


SPOR

Beşiktaş, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenildi.

DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington'da düzenlenen NATO devlet ve hükümet başkanları zirvesinin son gününde basın toplantısı yaptı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi sonrası terörle mücadele ve müttefiklerin tutumu hakkında sert mesajlar verdi. Detaylar için tıklayın!

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için gittiği ABD’de Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşerek Karadeniz Tahıl Girişimi’nin yeniden canlandırılıyor.

DÜNYA

NATO Zirvesi'nde, ABD, Hollanda ve Danimarka'nın Ukrayna'ya F-16 savaş uçakları göndereceği açıklandı. Bu yaz, Ukrayna'ya ulaşacağı bildirildi.

DÜNYA

Norveç, hava saldırılarına karşı kendini savunabilmesi için Ukrayna'ya 6 adet F-16 savaş uçağı hibe edeceğini duyurdu.

DÜNYA

Rusya ordusu, Kiev'de bir çocuk hastanesi başta olmak üzere, çok sayıda Ukrayna şehrine büyük çaplı füze saldırıları düzenledi.

DÜNYA

Kremlin'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile savaşı bitirmek için şartlarını sıraladı.

DÜNYA

Rusya, Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv kentinde bir postaneyi hedef aldı.

DÜNYA

Rusya, Ukrayna ile savaşı sürdürürken Avrupa'yı endişelendiren bir açıklama geldi.

DÜNYA

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar sürerken, Ukrayna ordusu Rusya'nın sınırına bir kez daha hava saldırısı gerçekleştirdi.

DÜNYA

Rusya İngiltere'nin Moskova Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı ve uyardı.