• DOLAR 32,20 %-0.15
  • EURO 34,66 %-0.10
  • ALTIN 2.392,18 %-0.05
  • BİST100 10.218 %-0.30
  • BITCOIN 60.900 %-2.89
  • ETHERIUM 2.957 %-1.41
17°

Vedat Işıkhan Haberleri

Vedat Işıkhan haberleri ve güncel Vedat Işıkhan gelişmeleri, Vedat Işıkhan ile ilgili tüm video, Vedat Işıkhan fotoğrafları ve Vedat Işıkhan haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin soruları cevaplayarak asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

İŞKUR tarafından hazırlanan Açık İş İstatistikleri Araştırması'nın 2024 yılı birinci çeyrek sonuç raporunun yayımlandı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını belirterek  bankalara çağrı da bulunmuştu.

EKONOMİ

Bağ-Kur ve SSK emeklilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 2024 yılına ait bütçesinin görüşüldüğü, Plan...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM'de AK Parti'nin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilerin heyecanla beklediği 2024 zammı konusunda yeni bir açıklamada bulundu.

YAŞAM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK tarafından 38’i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilaç "Bedeli Ödenecek İlaçlar...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyerek 2024 yılına ilişkin asgari ücret tutarlarını uzlaşı ile belirlemek...

POLİTİKA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulundu.