• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GENEL

İzmir'in Dikili ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

GÜNDEM

İzmir Dikili'de orman yangını büyüdü. Evler boşaltıldı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristanlı mevkidaşı Rumen Radev'in ülkesindeki yangınlarda Türkiye'nin verdiği destek için yayımladığı teşekkür mesajına ilişkin olarak açıklamada...

GÜNÜN İÇİNDEN

Uşak'ın Banaz ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale başlatılırken Kızılcaören köyünde tedbir amaçlı 11 ev tahliye edildi.

GÜNDEM

İzmir'de başlayan orman yangını büyüdü evlere kadar sıçradı. İnsanlar kaçıyor evler de boşaltıldı.

GENEL

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki seferlerde bazı uçuşlar düzenlenemiyor.

GÜNÜN İÇİNDEN

İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği orman yangınına ilişkin 4 şüpheli gözaltına alınırken, facianın nedeni de belli oldu.

3. SAYFA

İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği orman yangınında yeni bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM

İzmir'in Çeşme ilçesi, Manisa'nın Soma ilçesi ve Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde orman yangını çıktı. Çeşme'de alevlerin arasında kalan 3 kişi yaşamını...

GENEL

İzmir'in Çeşme ilçesinde orman yangını meydana geldi.

GENEL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tur teknesinde yangın çıktı. Yangında 39 kişinin tahliye edilirken yaralanan 4 kişi ise hastaneye sevk edildi.

GENEL

Tekirdağ' ın Çorlu ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 bin dönüm tarım alanı zarar gördü.