31 Mart'taki yerel seçimler için geri sayım sürerken, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te katıldığı yayında il il yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı.

Bayrakçı'nın açıklamaları şöyle:

ERZURUM

Erzurum'da AK Parti Adayı Mehmet Sekmen yüzde 70 civarı rekor oyla seçilecek tekrar. İYİ Parti 8,8, DEM Parti 8,8, CHP 8,6 oy alacak.

AYDIN

Aydın'da Özlem Çerçioğlu yüzde 50 ile önde. Düşse de yüzde 48'lere düşer. AK Parti'nin adayı Mustafa Savaş ise yüzde 32 civarında. DEM Parti 6,6, İYİ Parti ise 5,3 alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan'ın iddiasına çok kızdı: "Hesabını vereceksiniz" Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan'ın iddiasına çok kızdı: "Hesabını vereceksiniz"

SAMSUN

Samsun'da AK Parti yüzde 50 oy oranıyla önde. Samsun'da ilginç olan yüzde 21 İYİ Parti, CHP yüzde 19 oy oranı alıyor.

KOCAELİ

AK Parti Adayı Tahir Büyükakın yüzde 59,9 ile önde. CHP'nin oy oranı ise 29,6. İYİ Parti Kocaeli'de yüzde 6,6 alıyor.

BOLU

CHP Mayıs seçimlerinde Bolu'da yüzde 23 oy aldı. Ama CHP'nin adayı Tanju Özcan yüzde 56,2 oy alacak. AK Parti'ni oy oranı ise yüzde 29,1. İYİ Parti seçmeni direkt Tanju Özcan'a vermiş. 

MANİSA

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylar kafa kafaydı. MHP'nin Adayı Cengiz Ergün'ün oy oranı yüzde 48,2, CHP'nin oy oranı ise yüzde 35,1. İYİ Parti 3. parti durumunda. İYİ Parti'nin oy oranı yüzde 7,9. Türkiye genelinde de İYİ Parti 3. parti olacaktır.

MUĞLA

Kemal Kılıçdaroğlu çok oy almıştı. CHP'nin Adayı Ahmet Aras yüzde 38,9, AK Parti'nin Adayı Aydın Ayaydın yüzde 36,1. İYİ Parti'nin oy oranı 14,6, DEM Parti'nin oy oranı ise yüzde 7.

Editör: Gürel Yurttaş